Бобини за компресори

Бобини за компресори


Бобинa за GM

Бобинa за GM

AFC38420 - Електромагнитна бобина за компресор DelphyВ.Д. 92 mmВ.Д. 60 mmВ. 21, 5 mm..

60,30лв.

Бобина за BMW A252084-2

Бобина за BMW A252084-2

Електромагитна бобина за ND за BMW - 12VВ.Д. 96.5 mmВ.Д. 61.7 mmВ. 27.4 mm..

124,80лв.

Бобина за Delphy - AFC38420

Бобина за Delphy - AFC38420

AFC38420 - Електромагнитна бобина за компресор DelphyВ.Д. 92 mmВ.Д. 60 mmВ. 21, 5 mm..

60,30лв.

Бобина за Denso - AFC38447

Бобина за Denso - AFC38447

Електромагнитна бобина за ND10PA; ND7SB; ND7SBU12VВ.Д. 96.5 mmВ.Д 61.7 mmВ. 27.4 mm..

108,58лв.

Бобина за Denso A250037

Бобина за Denso A250037

Електромагнитна бобина за ND - 12VВ.Д. 96.5 mmВ.Д. 61.5 mmВ. 27.5 mm..

108,58лв.

Бобина за Denso A252065 - 2

Бобина за Denso A252065 - 2

Електромагнитна бобина за ND - 12VВ.Д. 96.5 mmВ.Д. 61.7 mmВ. 27.4 mm..

108,58лв.

Бобина за Denso A252074-2

Бобина за Denso A252074-2

Електромагнина бобина за ND за Eagle; Mitsubishi; Plymouth; Toyota12VВ.Д. 96.5 mmВ.Д. 61.7 mmВ. 27.4 mm..

108,58лв.

Бобина за Denso A252076-2

Бобина за Denso A252076-2

Електромагнитна бобина за ND за Chrysler; Dodge12VВ.Д. 96.5 mmВ.Д. 61.7 mmВ. 27.4 mm..

108,58лв.

Бобина за Denso A252082-2

Бобина за Denso A252082-2

Електромагнитна бобина за ND за Chrysler; Dodge; Plymouth12VВ.Д. 96.5 mmВ.Д. 61.7 mmВ. 27.4 mm..

108,58лв.

Бобина за Denso A252092

Бобина за Denso A252092

Електромагнитна бобина за ND10P; ND10PA - 24VВ.Д. 96.4 mmВ.Д. 61.7 mmВ. 32.5 mm..

162,86лв.

Бобина за Denso A253182

Бобина за Denso A253182

Електромагнитна бобина за ND - 12VВ.Д. 97 mmВ.Д. 65.5 mmВ. 33.6 mm..

108,58лв.

Бобина за Denso KS-SQ016

Бобина за Denso KS-SQ016

Бобина KS-SQ016Компресор: Denso 10S11CАвтомобил: Fiat, Alfa RomeoРазмери: 87mm x 59.6mm x 25mm x 40mm ..

80,39лв.

Бобина за FS10 - A252985

Бобина за FS10 - A252985

Електромагнитна бобина за FS10 - 12VВ.Д. 95.4 mmВ.Д. 63.6 mmВ. 28 mm..

108,58лв.

Бобина за FS10 A251091

Бобина за FS10 A251091

Електромагнитна бобина за FS10 - 12VВ.Д. 115 mmВ.Д 63.6 mmВ. 21 mm..

108,58лв.

Бобина за FS10 KS-SQ082

Бобина за FS10 KS-SQ082

Бобина за FS10 KS-SQ082Размери:97,2mm х 63,5mm х 31mm х 45mm ..

107,18лв.