Контролни клапани

Контролни клапани

Контролни клапани за компресори

CK008-1

CK008-1

Контролен клапан за:D E N S OКомпресор: 5SEU/6SEU/7SEU Автомобил: BWM, MERCEDES and AUDI..

100,50лв.

CK008-2

CK008-2

Контролен клапан за:Компресор: DENSO 6SEU/7SEUАвтомобил: AUDI, SEAT,SKODA and VW..

100,50лв.

CK008-21

CK008-21

Контролен клапан за:Компресор: Sanden Автомобил: BMW..

100,50лв.

CK008-23

CK008-23

Контролен клапан за:Компресор: Denso 7SE/6SE/5SEАвтомобил: VW, Audi, Skoda..

100,50лв.

CK008-24

CK008-24

Контролен клапан CK008-24Детайли:Компресор: 5SE9C / 5SE12C / 6SEU16Автомобил: Toyota..

107,18лв.

CK008-26

CK008-26

Контролен клапан за:Компресор: DENSO 6SEU/7SEUАвтомобил: ..

100,50лв.

CK008-27

CK008-27

..

100,50лв.

CK008-28

CK008-28

Контролен клапан за:Компресор: CVCАвтомобил: ..

100,50лв.

CK008-29

CK008-29

Контролен клапан за:Компресор: Denso 5SE09C /5SE12C / 6SEU16CАвтомобил:  Mercedes. BMW..

107,18лв.

CK008-36

CK008-36

Контролен клапан за:ZexelКомпресор: DCS17Автомобил: ..

100,50лв.

CK008-38

CK008-38

Контролен клапан за:Компресор: Автомобил: ..

100,50лв.

CK008-8A

CK008-8A

Компресор: DCS16.5E/ VALEO /Автомобил: Mercedes ..

107,18лв.

CK014

CK014

Контролен клапан за:Компресор: VS16Автомобил: Volvo, Focus..

52,20лв.

CK029

CK029

Контролен клапан за: Компресор: ZexelАвтомобил: Audi A4, VW Passat B5..

48,74лв.

CK008-3

CK008-3

Контролен клапан за:Компресор: SANDEN PEX13/PEX16Автомобил: Volkswagen POLO, AUDI и SEAT..

100,50лв.