Масла

Масла

Висококачествени PAG и синтетични масла за автомобилни климатични инсталации.

SUNISO SL100

SUNISO SL100

Висококачествено синтетично масло, вискозитет 100..

46,90лв.

SUNISO SL46

SUNISO SL46

Масла за автомобилни климатици..

46,90лв.

SUNISO SL68

SUNISO SL68

..

46,90лв.

Масло PAG46

Масло PAG46

Висококачествено синтетично масло за компресор.Вискозитет 46..

53,59лв.

Масло за ВАКУУМ помпи

Масло за ВАКУУМ помпи

..

26,80лв.