Датчици за Opel

Датчици за Opel

Датчици за Opel

Датчик за Opel 3

Датчик за Opel 3

"Opel Vectra B - 1995/20021.6 i1.7 TD1.8 i 16V2.0 DI2.0 i2.2 i 16V2.5 i V62.6 i V6 """..

53,59лв.

Датчик за Opel Astra G, Zafira A, B

Датчик за Opel Astra G, Zafira A, B

"Opel Agila - 2000/2004-1.0 12V1.01.2 16V1.3 CDTIOpel Astra G - 1998/20051.2 16V1.41.61.7 CDTI1.7 TD1.8 16V2.0 DI2.0 16V2.2 DTI2.2 16VAstra H - 2004/2..

60,29лв.

Датчик за Opel Vectra

Датчик за Opel Vectra

Opel Vectra B - 1995/20021.6 i1.7 TD1.8 i 16V2.0 DI2.0 i2.2 i 16V2.5 i V62.6 i V6..

107,18лв.

Датчик за Opel Vectra B

Датчик за Opel Vectra B

Датчик за Opel - черен конектор; 4 крачетаO.E.1854773Opel Astra F - 1991/19981.41.7 TDS1.8 i2.0 i1.61.7 D1.8 i 16VOpel Atra F - 1991/19981.41.7 TDS1.8..

25,00лв.