Датчици за VW

Датчици за VW

Датчици за VW

Датчик за VW Caddy

Датчик за VW Caddy

"VW Caddy II - 1995/20041.41.61.7 SDI1.9 DVW Polo - 1994/19991.01.41.7 SDI1.9 D """..

0,00лв.

Датчик за VW Golf

Датчик за VW Golf

"VW Bora - 1999/20051.4 16V1.61.6 16V1.81.9 SDI2.02.8 V6VW Caddy - 1999/20041.41.61.7 SDI1.9 DVW Caddy III - 2004/2006-1.41.61.9 TDI2.0 SDIVW EOS - 20..

53,59лв.

Датчик за VW Passat, Bora

Датчик за VW Passat, Bora

"VW Passat; - 1996/20001.61.81.9 TDI2.02.32.5 TDI2.8 VW Passat; Bora; SEAT"""..

67,86лв.

Датчик за VW Transporter

Датчик за VW Transporter

Датчик - 4 крачета O.E.1H0959139A Автомобил: VW Transporter IV, Bora, Caddy II , Golf III , Golf IV, Polo,&nbs..

40,19лв.